Aktuelle artikler

9/11: Den officielle konspirationsteori


Pensioneret lektor i kemi ved Københavns Universitet, Niels Harrit, er verdens førende ekspert i kollapset af World Trade Center´s Bygning 7.

I mere end 10 år har han afholdt foredrag om bygningens destruktion, intet mindre end 325 gange, i 15 forskellige lande. Men at tre bygninger skulle destruere som følge af to fly, er ikke det eneste mystiske der er ved den officielle konspirationsteori om 9/11.

Danmarks Radio d. 11. september 2001
Journalist Torsten Jansen, DR: ”Det er ikke en eller anden tilfældig arabisk terrorforening, der er i stand til det. Der må være tale om noget, som har en vis størrelse”.

Speakeren meddelte: ”Vi har lige modtaget et telegram, der fortæller, at Osama bin Laden har nægtet at have nogen som helst forbindelse til terrorangrebene i USA i dag. Ifølge en af hans talsmænd er han nærmest indigneret over at være blevet sat i forbindelse med terrorangrebet”.

Taleban-regeringen i Kabul udtalte, at ”de har fuld kontrol over Osama bin Ladens aktiviteter, og at han ikke har de kontakter til omverdenen, som han beskyldes for. Der skal foreligge håndfaste beviser, før man fremsætter beskyldninger i den retning”.

Journalist Poul Brink, London: ”Det her er så stort, så det kan ikke blot være en terrorgruppe. Der må stå en regering bag”.
Torsten Jansen igen: ”Det her er for stort for en Osama bin Laden”.

Af lic.scient., Niels Harrit

Læs artiklen i bladet Konspiration.

Se hvor du kan købe bladet her