Aktuelle artikler

Fakede Stanley Kubrick Månelandingerne?


Stanley Kubricks angivelige indrømmelser af at han forfalskede månelandingerne, blev først afkodet af amerikaneren Jay Weidner i 2011, 31 år efter at Kubrick skjulte sine indrømmelser i filmen Ondskabens Hotel. Nu får du i 2017, for første gang på dansk, forklaret den afkodning som så mange har overset. Men når du har læst artiklen vil du indse, at Kubrick nok var verdens mest geniale filminstruktør, og at han bar på en kæmpe hemmelighed.

Månelandingerne har lige siden 1969 været omgærdet af teorier om, at USA’s første månelanding blev filmet i et studie. For mange synes disse teorier at være det rene nonsens – det er for dem teorier, der er så langt ude, at de ikke fortjener videre undersøgelse.

Sådan kan man rent kognitivt beskytte sin nuværende verdensforståelse, og man kan lade være med at undersøge bevisbyrden, og dermed forblive i troen på at man ved alt hvad der skal vides om den sag. Eller også kan man tage tyren ved hornene, og udfordre sin nuværende verdensforståelse. Er du en af dem der gerne vil vide mere, så vil artiklen her pege på et af de tungtvejende beviser, nemlig at Stanley Kubrick tydeligvis via symbolik i filmen ‘Ondskabens Hotel (The Shining)’ fra 1980, indrømmede at han fakede månelandingerne. Denne artikel vil ikke blot sandsynliggøre for dig at filminstruktøren Kubrick fakede månelandingerne, den vil simpelthen starte med at fortælle dig hvordan han gjorde det.

Af skolelærer Josef Hanji

Læs artiklen i bladet Konspiration.

Se hvor du kan købe bladet her