Aktuelle artikler

Jetfly forurener atmosfæren med nanopartikler


Fænomenet ”chemtrails” er et af vores tids største miljøproblemer. Alligevel bemærker mange af os slet ikke, hvordan himlen kan være dækket af kondensstriber fra jetfly, som langsomt omdannes til kunstige skyformationer.

Himlen i Danmark og i store dele af verden har forandret sig de seneste år. Hvor vi før kunne nyde store, puffede cumulusskyer (populært kaldet ”godtvejrsskyer”) på en klar, blå baggrund, er himlen nu ofte præget af lange hvide streger efter jetfly. Ofte i ternet mønster, som langsomt breder sig og skaber kunstige cirrusskyer.

Mængden af hvide striber er efterhånden så voldsom, at at en smuk, skyfri dag forandres til overskyet uden hjælp af ægte skyer. Resultatet er, at vi i dag har 50 pct. flere cirrusskyer skabt af jetfly og 22 pct. mindre solskin end i 1950’erne ifølge Dr. Gerald Stanhill (BBC dokumentar ”Global Dimming”). Det medfører reduceret biodiversitet, mindre fødevareproduktion samt væsentlig forringet luftkvalitet.

Af ingeniør Frank Rasmussen

Læs artiklen i bladet Konspiration.

Se hvor du kan købe bladet her