Aktuelle artikler

Mordet på Martin Luther King var et komplot


Den sorte borgerrettighedsforkæmper, Martin Luther King, samlede millioner af mennesker i kravet om lige rettigheder i mellem sorte og hvide tilbage i 60erne, før han blev dræbt.

Advokaten William Pepper har brugt 40 år på at undersøge mordet, han mener at den dømte morder var en syndebuk.

Takket være den fyrre år lange efterforskning foretaget af menneskerettighedssagføreren William Pepper, er det tydeligt at Martin Luther King blev myrdet i en sammensværgelse, der blev undersøgt af daværende direktør for FBI – J. Edgar Hoover, og yderligere involverede det amerikanske militær, politiafdelingen i Memphis og kriminelle medlemmer af ”Dixie-mafiaen” i Memphis, Tennessee.

Disse og mange andre utrolige detaljer omkring attentatet på King er at finde i en trilogi af Pepper, og kulminerer nu med det sidste og endelige bind om emnet, The Plot to Kill King. Han har tidligere skrevet Orders to Kill (1995) og An Act of State (2003).

Af journalist Craig McKee

Læs artiklen i bladet Konspiration.

Se hvor du kan købe bladet her