Nyheder

Niels Harrit med sin udgave af KONSPIRATION


Niels Harrit der er pensioneret lektor i kemi fra Københavns Universitet, er verdens førende ekspert i en af verdens mest omdiskutterede bygningskollaps, sammenstyrtningen af World Trade Center´s Bygning 7 – et kollaps som få mennesker kender til.

I hans artikel i KONSPIRATION, piller han stille og roligt den officielle konspirationsteori om, at Osama bin Laden og 19 angivelige flykaprere skulle have stået bag 9/11, fra hinanden. Realiteten er, at verden endnu ikke, 15 år efter angrebet, har set juridisk holdbare beviser på at de var skyldige.

“Alt krig er baseret på bedrag”, mener Niels Harrit – læs en forsmag på hans artikel her: www.konspiration.nu/2017/01/10/911-den-officielle-konspirationsteori/

Find din nærmeste forhandler her: www.konspiration.nu/salgssteder/