Nyheder

KONSPIRATION afdækker verdens største fupnummer i blad #2


Der bliver ikke lagt fingre i mellem, når KONSPIRATION #2 kommer på gaden med 100 sider om den reelle magtstruktur her i verden. Den mest kontroversielle udgivelse siden man begyndte at trykke illegale aviser i 1941, er på gaden fra d. 19. april 2017 og to måneder frem.
Er du gældsslave i kreditlænker? – vidste du at penge er verden største fupnummer? Læs mere når vi beskriver hvordan banksystemet opstod i Danmark, byggende på svindel, og hvordan bankerne er styret af verdens rigeste familie – familien Rothschild.
Læs om nogle af de loger og politiske tænketanke der sætter (satte) dagsordenen i vores økonomisk styrede verden, læs om Skull and Bones, Bohemian Grove, Bilderberg, Den Trilaterale Kommission, CFR, ERT, PNAC, Jesuitterne, De Teutonske Riddere, Hansaforbundet m.m.
Danmark gik i krig på en løgn, for første gang nogensinde får du en artikel der viser at løgnene der fik os til at gå i krig mod Afghanistan i 2001, er på højde med dem der førte os i krig i Irak to år senere. Hele grundlaget for Danmarks fortsatte krige bygger på løgne – og endnu engang har befolkninger, inkl. den danske, betalt prisen.
Startede staten Staden? Bygger ideen om hele Danmarks fristad i virkeligheden på en politisk rævekage, som lagde de egentlige ideer til Christianias begyndelse i 1971 – bygger det hele på en konspiration?
Vi følger op på historien om falske månelandinger, når vi bl.a. afslører at den tidl. russiske præsident Khrusjtjov afviste et fælles rumprogram allerede i 1963, fordi russerne ikke mente at man kunne lande på månen med den dengang tilgængelige teknologi.
Konspirationsteori – begrebet som blev et våben fylder 50 år. Læs om en af CIAs mest succesfulde kampagner, mod alle som ytrer tvivl om de magtbestemte sandheder.
Verdens største undersøgelse af sødestoffet aspartam er dansk, ca. 60.000 gravide kvinder deltog i undersøgelsen, som taler direkte imod den industrielt støttede forskning på området. Aspartam indgår i flere tusinde danske fødevarer.
Mysteriet om de ældgamle megasten fortsætter, når vi dykker ned i det som i første blad blev kaldt ”The Smoking Gun” – Jupiters Tempel i Baalbek, Libanon. Læs mere om hvad der gør disse sten til en af de helt store gåder på denne jord.
Læs fortsættelsen af Hinsides Misinformation i 2. kap., hvor 2.850 arkitekter og ingeniører kræver en ny undersøgelse af 9/11.
Få også historien om hvordan kritisk tænkning blev en del af den redaktionelle linje for bladet KONSPIRATION, i en artikel af den lektor i samfundsfag, som satte det hele i gang i sin tid. Hans artikel beskriver nødvendigheden af kritisk tænkning og mindre fordømmelse.
KONSPIRATION er på gaden fra d. 19. april, find din nærmeste forhandler her: www.konspiration.nu/salgssteder/