Aktuelle artikler

Er mediepromoverede whistleblowere kontrolleret?


Af Luke Rudkowski, journalist (We Are Change)

Gennem historien har der været adskillelige whistleblowers, lige fra den første kendte whistleblower, Benjamin Franklin, til nutidens Edward Snowden. Franklin afslørede fortrolige breve og beviste, at Massachusetts guvernør vildledte parlamentet for at promovere en militær oprustning i den nye verden. Snowden afdækkede det enorme overvågningsapparat, som tidligere var rygtet som Echelon eller fusionscentre, noget vi alle regnede med eksisterede. Men Snowden var ikke den første whistleblower fra NSA, der talte om overvågningssamfundet. Før Snowden afslørede William Binney og Russel D. Tice. NSA’s formåen indenfor overvågning og afpresning, var ting som Snowden ikke afslørede.

Få en hurtig gennemgang af vigtige whistleblowere og deres afsløringer i denne artikel, der stiller spørgsmålstegn ved det overdrevne fokus medierne har på Snowden og Wikileaks.

Af Luke Rudkowski, journalist (We Are Change)

Læs artiklen i KONSPIRATION, find din nærmeste forhandler HER.