Aktuelle artikler

Hvorfor afslørede russerne ikke NASA?


Ofte stilles spørgsmålet: Hvis månelandingerne var forfalskede, hvorfor afslørede russerne det så ikke. Det kan der være mange bud på, vi har spurgt Massimo Mazzucco som kommer med filmen American Moon til sommer, om hvad han mener kan ligge til grund for russernes tavshed.

Et af de mest almindelige argumenter i debatten om de falske månelandinger bliver fremsat, af dem som tror, at vi var på månen. “Hvis amerikanerne forfalskede månelandingerne, så ville russerne helt sikkert have vidst det. Hvorfor afslørede russerne så ikke falskneriet overfor omverden?” Er et af argumenterne.

Svaret er, at der faktisk er adskillige grunde til, at russerne ville have valgt ikke at afsløre amerikanernes fup…

Af Massimo Mazzucco, dokumentarist

Læs artiklen i KONSPIRATION, find din nærmeste forhandler HER.