Aktuelle artikler

Terrorisme i 2015: Formlen for falske flag


Terrorangrebene i 2015 fortsatte med at give næring til spekulationer om, at de fleste tilfælde af terrorisme er sponsoreret af regeringer og har som fokus at opnå politiske mål. En overvejende del af angrebene blev tilskrevet grupper, der er lokaliseret i en relativ lille region, i det sydvestlige Eurasien, som har været fokuspunkt for verdens supermagter i kampen om områdets ressourcer. Den politiske vilje, som er nødvendig for overtagelsen af disse ressourcer, er afhængig af frygten for terrorisme, så offentligheden ikke griber ind når, der er ”respons” på terror. Opretholdelse af frygt synes at være det primære mål bag angrebene.

Af Kevin Ryan, kemiker og 9/11-whistleblower

Læs artiklen i KONSPIRATION, find din nærmeste forhandler HER.