Nyheder

LEDTE CIA FORSØG TIL PSYKOFARMAKA?


I det nye mummer af KONSPIRATION:
I 20 år foregik en af efterkrigstidens største forbrydelser i al ubemærkethed. Fra 1953 – 1973 afprøvedes LSD og andre stoffer på mennesker, der ikke anede, de blev anvendt som forsøgsdyr i et mind control program, der fik navnet MK Ultra, søsat af CIA og psykiatere.
Mange fik livet totalt ødelagt, og kun få fik erstatning for ødelagte liv. Det uhyggelige eksperiment havde også danske ofre, og de overlevende blandt disse fik erstatning ved en folketingsbeslutning i 1989.
Hele projektet var i modstrid med alle internationale love, heriblandt Nürnberg koderne, der senere kom til at hedde Helsinki deklarationen.
Ikke desto mindre tyder meget på, at eksperimenterne kørte videre, da antidepressiver kom på markedet i 1983 i USA og 1989 i Danmark, hvorefter de blev udskrevet til alle, der vovede sig inden for døren hos en læge med klager over enten det ene og det andet.
Konspiration fortæller historien om, hvordan MK Ultra opstod og frem til afsløringen i det amerikanske senat i 1977, men går et skridt videre og stiller spørgsmål ved, om den lemfældige udskrivning af antidepressiver, der i sin struktur minder om LSD i en light udgave, i virkeligheden ikke er andet end en videreførelse af eksperimenterne, større og mere omfattende end hidtil…
Læs artiklen i det nye nummer af KONSPIRATION. Hårrejsende artikel om forsøg vi måske lever med den dag i dag.
Find din nærmeste kiosk her: www.konspiration.nu/salgssteder eller køb et abonnement her: www.shop.konspiration.nu
www.konspiration.nu/2017/06/24/mk-ultra-kontrol-af-dine-tanker/