Nyheder

”Månesten” beviser ikke at der har været mennesker på månen!


Ud over at den reflektor som hævdes at være blevet stillet på månen af Apollo 15 (Læs mere i artiklen, Månen kan reflektere en laserstråle tilbage til jorden), bruges som et bevis for at der skulle have været mennesker på månen, bliver såkaldte ”månesten” også brugt som et uomtvisteligt bevis for, at Apollo-missionerne nåede til månen. I tilfældet med reflektoren, så lykkedes det russerne at sætte to reflektorer på månen med deres ubemandede prober, Lunokhod 1 (1970) og Lunokhod 2 (1973). Og som du vil kunne læse længere nede i denne artikel, hentede russerne også månesten tilbage via ubemandede prober.

NASA skriver på deres hjemmeside, at ”månesten og sund fornuft beviser at Apollos astronauter besøgte månen”, men i virkeligheden beviser disse angivelige ”månesten” ingenting. Selv om vi accepterer at de er sammensat anderledes end sten fra jorden, må vi huske på at mange meteoriter som stammer fra månen, er blevet fundet på Sydpolen. Professor Gerald Wasserburg (Apollo 11 månestensekspert) fortæller i filmen, Did We Go af Aron Ranen, at han engang fik en telefonopringning fra en fyr, som havde fundet en meteorit på Sydpolen, som han mente var fra månen. En gruppe videnskabsmænd undersøgte herefter stenen, og efter 1.5 års undersøgelse konkluderede de, at der utvivlsomt var tale om en månesten.

Så det er da i den grad et iøjnefaldende tilfælde, at Wernher von Braun og nogle af hans NASA-kollegaer, besøgte Sydpolen i januar 1967, 2.5 år før Apollo 11 angiveligt lander på månen. New World Encyclopedia skriver, ”Ekspeditionen var en af de første som systematisk undersøgte isens overflade for meteoriter der mentes at komme fra månen, så de senere kunne bruges som referencemateriale”. Intet taler i mod at dette ”referancemateriale”, senere kunne være blevet brugt som originaler efter Apollo-missionerne.

Ydermere er det muligt, at den store variation der i blandt disse ”månesten” (Apollo-missionerne bragte angiveligt 2.200 ”månesten” med tilbage, som samlet vejede 382 kg.), er opnået ved hjælp af en speciel proces her på jorden, som foreslået af rumfartsingeniøren, Bill Wood, i filmen. What Happened On The Moon?. ”Jeg tror at langt størstedelen af de tusinder af månesten vi har, er lavet her på jorden. De kan bestråles, udsætte for vakuum, eller ændres i mindre grad, så de ser en smule anderledes ud”, fortæller Wood.

Faktisk blev det afsløret i 2009, at en såkaldt ”månesten” som Apollo 11 angiveligt skulle have medbragt til jorden, og som var blevet doneret til et hollandsk museum, i virkeligheden blot var et stykke forstenet træ. Et forfalsket objekt fra jorden, som var blevet præsenteret til verden som værende en værdifuld ”månesten”.

Men selv hvis disse sten i virkeligheden kommer fra månen, så kunne de være blevet hentet til jorden af et ubemandet fartøj, og ikke nødvendigvis af mennesker. Som vi startede med at nævne her i artiklen, så lykkedes det russerne at hente sten fra månen til jorden, med deres prober Luna 16 (1970), Luna 20 (1972) og Luna 24 (1976).

Så under ingen omstændigheder, uanset deres geologiske sammensætning, kan månesten anses for at være et fældene bevis for, at der har været mennesker på månen. Og samtidig kan man undre sig over, hvorfor NASA finder det nødvendigt at skrive på deres hjemmeside, at ”månesten” BEVISER at mennesker landede på månen, når de burde være de første til at vide, at det ikke er sandt.

Artiklerne er overvejende baseret på den nye italenske dokumentarfilm, American Moon, som udkom på engelsk i september 2018. Kan du ikke vente på artiklerne bliver færdigskrevet, kan du købe American Moon på USB-stick til kun 120 kr., ved at skrive en besked til Facebook-siden, Konspiration DK, så du selv kan vurdere den fremlagte bevisbyrde i filmen.

Læs gerne de foregående artikler:

1) Afsløring: NASA-chef under hele Apollo-programmet mente ikke at USA kunne lande på månen i 1969

2) NASA fik hjælp af Hollywood til at forfalske månelandingerne

3) Hvorfor russerne ikke afslørede NASAs falske månelandinger

4) Månen kan reflektere en laserstråle tilbage til jorden

5) Hvordan var det muligt at bedrage hele verden til at tro på at månelandingerne blev sendt live

Af Josef Hanji, chefredaktør for KONSPIRATION og udd. lærer med speciale i kritisk tænkning.