Nyheder

Manglende krater under månelandingsfartøj understøtter forfalskede månelandinger


I forlængelse af den seneste artikel, Papmaché, sølvpapir og tape påviser et sjusket månelandingsmodul der næppe landede på månen, som var den 11. artikel baseret på den nye dokumentarfilm, American Moon, fortsætter vi vores fokus på månelandingsmodulet, LEM (Lunar Excursion Module), og de angivelige landinger på månen, i denne 12. artikel i rækken om de argumenter der taler for at månelandingene blev forfalsket.

Det andet problem som opstår i forhold til LEM er, at der intet krater er i sandet, foresaget af jetmotoren under landingen (Se NASAs billede fra Apollo 11-missionen, med koden: AS11-40-5864). I følge debunkerne burde et krater slet ikke eksistere, fordi LEM brugte meget lidt energi når den landede, og fordi den lander på en vulkansk og klippefast undergrund.

Den italienske debunker og NASA-kollaboratør, Paolo Attavissimo, fortæller, at ”på Månen er tyngedkraften kun 1/6 af hvad den er på Jorden, så den vægt der skal bæres af motorerne er kun 1/6. Af den årsag er den bagblæst fra motorerne som terrænet udsættes for, forholdsvis lille. Der er ingen grund til at der burde være skabt et krater på en klippefast undergrund, skabt af de vulkanske klipper på månen.”

Men overfladen som LEM angiveligt landede på var ikke en klippefast undergrund, som Attavissimo påstår. Niel Armstrongs egne udtalelser modstrider udsagnet, ”overfladen syntes at være meget finkornet ved nærmere gennemsyn, den er nærmest som pudder”, sagde han da han steg ud af Apollo 11. En lignende udtalelse kom fra Apollo 14-astronauten Alan Shepard, ”overfladen er så blød, at den flugter med det nederste trin (på stigen, Red.)”. James Irwin fra Apollo 15, beskrev endda, at ”der er noget blød jord rundt om de forreste trin”, ”det er omkring 15 cm. dybt”. Ydermere kan man, under videooptagelser fra (Apollo 11) LEMs landing, tydeligt se store mængder støv der blæses ud til siderne af LEMs motorer – men hvorfor er der så ingen udhulning under LEM´et? På samme måde som en løvblæser er i stand til at blæse løs jord væk fra overfladen, ville man kunne forvente at udblæsningen fra LEMs udstødning ville have afsløret den hårde undergrund der befinder sig under den bløde overflade – men der er ingen udhulning!

Vi kan i en animationsvideo der simulerer Phoenix Landers landing på Mars i 2008, se at Mars-sonden brugte raketter under landingen, lige som man angiveligt gjorde under Apollo-missionerne. Kigger man på de billeder som Phoenix Lander sendte tilbage til jorden efter landingen, kan man tydeligt se at sandet på overfladen er blevet blæst væk af landingsraketternes udstødning – så hvorfor skete det samme så ikke under LEM?

Det leder os til følgende spørgsmål:

#5:

Hvis en almindelig løvblæser kan fjerne jord fra overfladen, og afsløre en underliggende fast grund, hvorfor er det samme så ikke tilfældet under LEMs motorer?

#6:

Og hvorfor ser vi stadig en del spredte småsten under motoren, som heller ikke blev blæst væk under LEMs landing? (se NASAs billede: AS11-40-5921)

#7:

Set i lyset af at James Irwin beskrev, ” blød jord rundt om de forreste trin, omkring 15 cm. dybt”, hvorfor er der så ingen uddybning i (måne)-jorden under LEM-motorens udstødningsdyser?

I næste artikel vil vi fortsat fokusere på de problemer der er i forhold til LEM…

Artiklerne er overvejende baseret på den nye italenske dokumentarfilm, American Moon, af Massimo Mazzucco, som udkom på engelsk i september 2018. Vær opmærksom på, at en del af den bevisbyrde der fremlægges i American Moon består af film- og billedanalyser, og at det i skrevne artikler er svært at gengive den form for analyser optimalt. Det anbefales derfor at man ser filmen, filmen kan købes for 120 kr. ved, at man sender en besked til Facebooksiden, Konspiration DK. Alternativt kan man læse de 11 forudgående artikler gratis, på vores hjemmeside (Konspiration.nu, under Nyheder):

1) Afsløring: NASA-chef under hele Apollo-programmet mente ikke at USA kunne lande på månen i 1969

2) NASA fik hjælp af Hollywood til at forfalske månelandingerne

3) Hvorfor russerne ikke afslørede NASAs falske månelandinger

4) Hvordan var det muligt at bedrage hele verden til at tro på at månelandingerne blev sendt live

5) Månen kan reflektere en laserstråle tilbage til jorden

6) ”Månesten” beviser ikke at der har været mennesker på månen!

7) Månens landskab blev genskabt i et TV-studie

8) NASA kunne simulere månelandingerne uden at rejse til månen

9) NASA blokkerer for private undersøgelser af angivelige månelandingssteder

10) Van Allen Bælterne forhindrer at mennesker kan lande på månen

11) Papmaché, sølvpapir og tape påviser et sjusket månelandingsmodul der næppe landede på månen

Josef Hanji, chefredaktør for KONSPIRATION og udd. lærer med speciale i kritisk tænkning.