Nyheder

Hvorfor er der overhovedet ingen støv på månelandingsmodulets fødder?


I forlængelse af den seneste artikel, Manglende krater under månelandingsfartøj understøtter forfalskede månelandinger, som var den 12. artikel baseret på den nye dokumentarfilm, American Moon, fortsætter vi vores fokus på månelandingsmodulet, LEM (Lunar Excursion Module), og de angivelige landinger på månen, i denne 13. artikel i rækken om de argumenter der taler for at månelandingene blev forfalsket.

Et problem der knytter sig til det manglende krater under LEMs raketmotorer, er manglen af støv på LEMs støttebens fødder. Når nu man kan se en masse støv blive blæst ud til alle sider under Apollo 11s landing, hvorfor er der så overhovedet ingen spor af støv på LEMs fødder? (Se NASAs billede, AS11-40-5918).

Også dette mener den italienske debunker og NASA-kollaboratør, Paolo Attavissimo, at have et svar på. Til den italienske TV-kanal Rai 2, har han sagt, at ”Den første mission var meget eksperimentel. Ordren var at slukke motorerne, så snart LEM rørte ved månens overflade. Men den første mission var meget følelsesladet, så man glemte simpelthen at slukke for motorerne. Fordi motorerne stod tændt, blæste de alt støvet under LEM væk, og det er derfor at vi ikke ser noget støv på LEMs fødder”.

Men udtalelsen fra Attavissimo er påviseligt forkert. Det eneste man behøver at gøre er, at kontrollere videooptagelserne fra Apollo 11s landing for, at få bekræftet at Armstrong gav ordre til at slukke motorerne, lige efter at kontaktlysene tændte, hvilket var før at LEM overhovedet rørte ved månens overflade. Under landingen kan man høre Armstrong sige følgende, ”Kontaktlys. OK, sluk motorerne”. Og han bekræfter i en udtalelse efter missionen, at motorerne blev slukket, lige før at LEM rørte ved overfladen, ”motorerne stoppede, ikke særlig højt over månens overflade, ret tæt på”.

Dertil, kan det manglende støv på LEMs fødder også ses på andre Apollo-missioner (se NASAs billeder fra Apollo 12 missionen: AS12-47-6910 , og Apollo 14 missionen: AS14-66-9265). Dette betyder, at udtalelsen fra Attavissimo alligevel ikke er valid, og debunkerne bør da også få styr på, hvad de egentlig mener. Man kan ikke både fastholde, som vi beskrev i den seneste artikel, at udstødningen var for svag til at lave et krater i sandet under LEM´et, men at udstødningen samtidig var stærk nok til at blæse alt støvet væk fra LEMs fødder, under landingen. En af de to udtalelser, må nødvendigvis være forkert!

Det leder til følgende spørgsmål.

#8:

Set i lyset af alt det støv der blev hvirvlet rundt af landingsmotorerne under landingen, hvorfor er der så overhovedet ingen støv på LEMs fødder?

#9:

Hvordan er det muligt, at udstødningen fra motorerne, på den ene side var kraftig nok til at blæse støvet væk fra LEMs fødder, men på den anden side var for svag til at kunne danne et krater i sandet under LEMs landing?

I den næste artikel vil vi kigge nærmere på den manglende udstødningsflamme under månelandingsmodulets øverste del, da det letter igen fra månen…

Artiklerne er overvejende baseret på den nye italenske dokumentarfilm, American Moon, af Massimo Mazzucco, som udkom på engelsk i september 2018. Vær opmærksom på, at en del af den bevisbyrde der fremlægges i American Moon består af film- og billedanalyser, og at det i skrevne artikler er svært at gengive den form for analyser optimalt. Det anbefales derfor at man ser filmen, filmen kan købes for 120 kr. ved, at man sender en besked til Facebooksiden, Konspiration DK. Alternativt kan man læse de 12 forudgående artikler gratis, på vores hjemmeside (Konspiration.nu, under Nyheder):

1) Afsløring: NASA-chef under hele Apollo-programmet mente ikke at USA kunne lande på månen i 1969

2) NASA fik hjælp af Hollywood til at forfalske månelandingerne

3) Hvorfor russerne ikke afslørede NASAs falske månelandinger

4) Hvordan var det muligt at bedrage hele verden til at tro på at månelandingerne blev sendt live

5) Månen kan reflektere en laserstråle tilbage til jorden

6) ”Månesten” beviser ikke at der har været mennesker på månen!

7) Månens landskab blev genskabt i et TV-studie

8) NASA kunne simulere månelandingerne uden at rejse til månen

9) NASA blokkerer for private undersøgelser af angivelige månelandingssteder

10) Van Allen Bælterne forhindrer at mennesker kan lande på månen

11) Papmaché, sølvpapir og tape påviser et sjusket månelandingsmodul der næppe landede på månen

12) Manglende krater under månelandingsfartøj understøtter forfalskede månelandinger

Josef Hanji, chefredaktør for KONSPIRATION og udd. lærer med speciale i kritisk tænkning.