Aktuelle artikler

“Nye” Konspirationsteorier anon


Qanon Vi er ikke gået helt i dvale og følger naturligvis lidt med. Hele historien om Q Anon, udvikler sig dag for dag, og vi har selvfølgelig fulgt den så godt vi kunne. Grunden til at vi endnu ikke har beskrevet historien her på siden, er at den er meget spekulativ, og at vi hverken har den fornødne indsigt i den amerikanske indenrigspolitik eller tiden til at kommentere på den dagligt. Endvidere, er der i værste fald en mulighed for at det er desinformation af hidtil uset karakter. For jer der ikke har hørt om det endnu, går konspirationsteorien ud på at en eller flere personer placeret højt i det amerikanske statshieraki, (med sikkerhedsgodkendelsen “Q” som er det højeste man kan få og som gælder bl.a. viden om det amerikanske atom-arsenal) løbende kommenterer og giver hints til forestående begivenheder, i forsøget på at udrydde “deep state”, og altså hjælpe præsident Trump med at “dræne sumpen”(drain the swamp) som han så smukt har udtrykt det. Det startede tilbage i oktober 2017 på chatboardet “4chan” og efterfølgende er de flyttet til 8chan. I dag har fænomenet adskillige tusinde følgere, der hver dag prøver at dechifrere de ofte kryptiske meddelelser fra “Q”. Tilhængerne synes at mene at Trump, er på folkets side, i forsøget på at udrydde “deep state” – deriblandt Hillary, Obama og Bush’erne, og at der blandt andet skulle være nært forestående fængslinger af medlemmerne af “deep state”. Angiveligt skulle der være over 70.000 “sealed indightments” – altså “uåbnede stævninger – og et retsopgør der bl.a. Inkluderer militærdomstole og Guatanamo basen skulle være under opsejling. Hvis I vil vide mere er der utallige videoer på bl.a. youtube – søg på “Qanon” Wikipedia dømmer hele affæren som “konspirationsteori” uden hold i virkeligheden, men det synes tusindvis af amerikanere at være meget uenige i. Så ønsketænkning eller realitet? Vi véd det ganske enkelt ikke endnu. Hvis én af jer derude er ekspert i denne konspirationsteori, vil vi gerne have en artikel (ulønnet pt) ligeså vel som vi gerne modtager korte opslag til fb-siden med mellemrum. Send venligst til redaktion@konspiration.nu<mailto:redaktion@konspiration.nu>.