Nyheder

Spike Lee censur : Løgnen om 9/11 fortsætter 20 år efter


Af Josef Hani, chefredaktør

I forlængelse af min tale d. 11. september 2021 (se talen her: ,hvor jeg bl.a. forklarede hvordan ordet “konspirationsteori” bruges som et psykologisk våben i mod den personlige meningsdannelse (læs også artiklen: ”Konspirationsteori” – 50 år med betegnelsen der blev et våben<www.konspiration.nu/2017/04/20/konspirationsteori-50-aar-med-betegnelsen-der-blev-et-vaaben/>, er her et glimrende eksempel på hvordan 9/11-propagandaen virker, og har gjort det i gennem 20 år.

Den verdensberømte filminstruktør, Spike Lee, som udgav en dokumentar om 9/11 på 20 årsdagen, lod sig presse af de propagandistiske mainstreammedier (HBO m.m.) til, at bortcensurerer den sidste halve time af sin dokumentar-serie, der havde fokus på beviserne for, at de tre World Trade Center højhuse, WTC1, WTC 2 og WTC7, blev udsat for kontrollerede nedrivninger.<www.ae911truth.org/news/775-the-censorship-of-spike-lee-s-nyc-epicenters-is-a-tragically-fitting-end-to-the-last-20-years>

Magten har aldrig ønsket at fortælle sandheden om 9/11 – alle der udfordrer den officielle udlægning, fra den daværrende Bush-administration, om hvad der skete i USA for 20 år siden, bliver automatisk kaldt for konspirationsteoretikere. Det er, som beskrevet i både talen og ovenstående artikel, et psykologisk våben, at udskamme alle kritisk tænkende som irrationelle individer. Og her er et godt eksempel på at det skete igen – ved igen at hive den hvide kanin op af hatten, lykkedes det også i sidste øjeblik at skræmme Spike Lee til tavshed.

Selvstændig menningsdannelse er blevet til et fy-ord, og havde man ikke lagt mærke til det før, så er det blevet meget mere tydeligt under den propagandistiske coronakrise. Der er et utal af ligheder i mellem 9/11-løgnen og den nye Covid-19 skræmmekampagne, bl.a. at kritikere udskammes for at være konspirationsteoretiske sølvpapirshatte. Der er åbenlyst kun én mening der gælder, og det er den mening der kommer fra den magt, som bl.a. har lade sig korrumpere af industrielle interesser (våben, medicin m.m.).

Så nej, det blev heller ikke på 20 årsdagen, at mainstreammedierne turde udfordre den propagandistiske 9/11 forklaring, og rent faktisk tillade en mere dybdeborende journalistik, der kunne opsummere hvad tusinder af kritisk tænkende har forsøgt at gøre opmærksom på gennem to årtier. I stedet repeteres den gamle historie, og den fremstilles urokkelig og stålfast, hvor kun dem man kategoriserer som konspirationsteoretikere, tør udfordre narativet. Og kategoriserede konspirationsteoretikere lytter man pr. defination ikke til, de skal i stedet udstilles psykisk uligevægtige, trusler for samfundet m.m., og dermed i sidste ende ignoreres og elimineres i den offentlige debat.

Taberne af denne informationskrig er os almindelige borgere, for kun ved at fortsætte bedraget, og ved at fortsat at lyve, kan magten fastholde sin kontrol over borgerne i samfundet. Så lige nu, hvor kontrolsamfundet syntes at være på steroider overalt i verden, og vi er underlagt en ny konstrueret frygt-kampagne, er det vigtigere end nogensinde, at vi som individer tillader os selv den kritiske meningsdannelse, i et forsøg på at navigere uden om misinformationen.

Magasinet, KONSPIRATION, har til hensigt at hjælpe dig til at finde vej i gennem labyrinten, og det glæder os derfor at de 100 magasiner vi forærede gratis væk under talen, blev revet væk på rekordtid. Tak til gamle såvel som nye læsere, tak til jer der markerede 20 året for 9/11, og til alle der tør stille spørgsmålstegn ved magten og derved bevare den kritiske tænkning i samfundet.

Find os også på Facebooksiden, Konspiration DK